Invitaţie la Concursul TVC, ediţia a V-a

Administraţia raionului Ialoveni în parteneriat cu Fondul pentru Tineri Ialoveni şi primăriile localităţilor din raion organizează cea de a cincea ediţie a Concursului raional TVC cu genericul “Drumul spre Europa trece prin satul meu”. Cu acest prilej, invităm toţi doritorii de a savura momente de umor şi de a susţine echipele participante.

În cadrul evenimentului, pe scena mare a Casei raionale de Cultură Ialoveni, vor concura echipe de tineri din toate localităţile raionului. Concursul se va desfăşura în 2 etape: etapa raională şi etapa finală, conform graficului de mai jos:
Etapa raională: 03 noiembrie 2013, ora 16.00 – vor concura echipele din localităţile: Horeşti, Mileştii Mici, Răzeni, Ruseştii Noi şi Ulmu;
Etapa finală: 10 noiembrie 2013, ora 16.00 – vor concura echipe de TVC din Anenii Noi, Cahul şi Ialoveni.

Concursul Raional TVC din acest an va cuprinde următoarele probe:
1. “SALUTUL” (salutarea spectatorilor, prezentarea echipei, localităţii, etc.) – 7 – 8 minute pentru fiecare echipă;
Criterii de apreciere: aspectul estetic, cultura comunicării, originalitatea, creativitatea, expresivitatea, respectarea limitei de timp.
2. “ÎNVIORAREA” (adresarea a două întrebări de logică echipelor adversare şi 1 minut pentru gîndirea răspunsului) – 30 minute în total;
Criterii de apreciere: ingeniozitatea, isteţimea, inventivitatea.
3. “TEMA DE ACASĂ” (prezentarea unei scenete umoristice cu referire la genericul concursului) – 14 – 16 minute pentru fiecare echipă.
Criterii de apreciere: măiestria artistică, originalitatea, creativitatea, expresivitatea, respectarea limitei de timp.

Regulamentul concursului poate fi accesat AICI.

Formularul de participare poate fi accesat AICI.

Intrarea la eveniment va fi cu plată. Costul unui bilet de intrare va fi de 5 lei. Banii colectaţi din taxa de intrare la concurs sînt destinaţi Programului de Granturi Mici al Fondului pentru Tineri Ialoveni.

Vă mulţumim că sînteţi alături şi ne susţineţi. Aveţi în noi un partener de nădejde!

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki