Acţionăm din grijă pentru mediu şi persoanele în etate

IMAG2877În scopul marcării ,,Zilei Naţionale a Tineretului”, la iniţiativa ingenioasă a domnului Lilian CARMANU, Preşedintele Raionului Ialoveni, pentru a spori participarea tinerilor la viaţa publică şi solidaritatea între generaţii, la 02 noiembrie 2018, echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni, îndrumată de coordonatorii: domnul Sergiu GURĂU, director executiv, A. O. ,,Eco-Răzeni” şi domnul Victor PLETOSU, specialist principal în domeniul politicilor de tineret, a instalat 4 bănci şi 2 urne pentru gunoi la staţiile de aşteptare din oraşul Ialoveni pentru călătorii din satele Costeşti şi Mileştii Mici.

Deoarece tinerii au puterea de a produce schimbarea pozitivă în comunitate, montarea acestor bănci şi urne crează un spaţiu public verde, curat şi prietenos, dar şi o oportunitate de comunicare între tineri şi persoanele în etate, pentru a conştientiza conexiunea între oameni şi natură, dar şi investiţia de suflet, energie, cunoştinţe valoroase şi experienţe în asumarea responsabilităţii de dezvoltarea sustenabilă a comunităţii.

Suntem profund recunoscători pentru atitudinea generoasă a partenerilor: Fundaţia Est-Europeană din Moldova, Consiliul Raional Ialoveni şi A. O. ,,Eco-Răzeni”, care au contribuit substanţial la procurarea şi instalarea acestui mobilier stradal.

Victor PLETOSU,
Specialist în domeniul politicilor de tineret
Consiliul raional Ialoveni

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki