Echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni a devenit mai mare

În perioada 2 – 3 decembrie 2014 s-au desfăşurat şedinţele Comisiei de selectare a noilor membri în echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni şi interviurile cu aplicanţii la concursul de selectare. La această rundă de recrutare au fost depuse 16 dosare de aplicare, din care, au participat persoane cu vîrsta cuprinsă între 16 – 24 ani, din 9 localităţi ale raionului Ialoveni.

Dorinţa şi ambiţia a determinat cei mai activi tineri din raionul Ialoveni să aplice la concursul de selectare a noilor membri în echipa Fondului pentru Tineri. Fiecare aplicant a demonstrat că deţine calităţi şi abilităţi deosebite, descurcîndu-se cu uşurinţă cu toate întrebările şi provocările membrilor comisiei. Dosarele fiecărui candidat au fost analizate în detalii şi cu mare grijă de către membrii comisiei pentru a lua o decizie corectă şi responsabilă. În componenţa comisiei de selectare au fost membrii cu experienţă a echipei Fondului pentru Tineri Ialoveni.

Criteriile de selectare sunt:
– gradul de motivare personală şi corespunderea acestuia cu obiectivele programului;
– experienţa anterioară de implicare în activităţi comunitare şi de voluntariat;
– aprecierea făcută de membrii comunităţii;
– abilităţi relevante de comunicare şi negociere;
– gradul de integrare în echipă şi comportamentul în situaţii de conflict;
– capacitatea de identificare a problemelor tinerilor şi generare a soluţiilor pentru acestea;
– nivelul de asumare a responsabilităţilor;
– cunoaşterea limbilor străine şi abilităţi de lucru la calculator.

Au fost selectaţi următorii aplicanţi:
1. Petraşco Marinela, com. Mileştii Mici;
2. Puica Lilia, s. Horeşti;
3. Teslari Nina, com. Răzeni;
4. Stegărescu Lucia, s. Văsieni;
5. Levinte Maria, s. Hansca;
6. Bivol Maria, com. Mileştii Mici;
7. Nastas Alina, s. Bardar;
8. Ulmanu Ana, com. Răzeni;
9. Andronic Larisa, s. Horeşti;
10. Codreanu Maria, com. Ruseştii Noi.

Echipa Fondului pentru Tineri Ialoveini urează sincere felicitări tuturor tinerelor selectate şi bine aţi venit! Aţi devenit membri ai echipei Fondului pentru Tineri datorită iniţiativei şi calităţilor voastre deosebite ce v-au ajutat să ne uimiţi. Noi vă primim cu braţele deschise şi vă dorim mari succese, realizări frumoase, să descoperiţi toate talentele ascunse şi să invingeţi toate obstacolele cu demnitate. Împreuna o să devenim o echipa şi mai puternică. Mulţumim tuturor aplicanţilor ce nu au fost selectaţi pentru curaj şi dorinţă, le dorim multă baftă în toate activităţile în care sunt implicaţi şi vă aşteptăm la următorul concurs de selectare cu noi realizări frumoase.

Vă informăm că Fondul pentru Tineri Ialoveni este un proiect implementat de către Asociaţia Obştească „Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni, cu susţinerea financiară a Fundaţiei Est-Europene din resursele acordate de Agenţia Suedeză pentru Cooperare şi Dezvoltare Internaţională (Sida/Asdi) şi Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei (DANIDA).

Articol realizat de
Elena Cotorobai
Asistent de program

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki