Bugetul Programului de granturi mici a fost suplinit cu 1200 lei

Sîmbătă, 24 septembrie 2011, Consiliul Raional Ialoveni a organizat în parteneriat cu echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni cea de a II-a ediţie a concursului raional „Mister Ialoveni”. Circa 250 tineri din localităţile raionului au participat la acest eveniment. Intrarea a fost cu plată, costul unui bilet fiind de 5 lei. Astfel, în total s-au colectat 1,2 mii lei. Banii colectaţi din taxa de intrare la concurs sînt destinaţi Programului de Granturi Mici al Fondului pentru Tineri Ialoveni.
La concurs au participat 7 tineri care au încercat în cadrul celor patru probe să cucerească publicul şi membrii juriului. Ion Condrea, locuitor al oraşului Ialoveni, a fost desemnat noul Mister al raionului Ialoveni. Acesta a cîştigat ediţia din acest an a concursului de frumuseţe şi inteligenţă bărbătească, după ce a reuşit să se impună în faţa celorlalţi candidaţi la acest titlu. Cîştigătorul s-a învrednicit de un premiu bănesc de o mie de lei şi de trofeul festivalului.
Ceilalţi concurenţi au primit din partea Consiliului Raional Ialoveni cîte un premiu bănesc de 300 lei, diplomă de participare şi panglici cu titlurile: Mister Plasticitate, Mister Inteligenţă, Mister Business, Mister Simpatia Publicului, Mister Originalitate şi Mister Gentelman.
Vă reamintim că pînă la 30 septembrie 2011, este deschisă cea de a III-a rundă a Programului de granturi mici pentru tineri, dată pînă la care se primesc solicitări de finanţare a ideilor de proiecte şi iniţiativelor tinerilor din localităţile raionului.

Un album foto cu imagini de la eveniment puteţi accesa pe pagina noastră de pe http://www.facebook.com/pages/Fondul-pentru-Tineri-Ialoveni

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki