Am cules roadele unui nou eveniment de fundraising

Festivalul Raional al Tinerilor Îndrăgostiţi, Ediţia a II-a, a fost găzduit de Casa Raională de Cultură Ialoveni pe 18 februarie 2012. Este un eveniment de promovare a cuplurilor model de tineri îndrăgostiţi din localităţile raionului, organizat de către administraţia raionului Ialoveni în parteneriat cu Fondul pentru Tineri Ialoveni, fiind cuprins în Programul Raional de Acţiuni în Domeniul Tineretului 2012.

În perioada 01 – 13 februarie 2012, cinci cupluri şi-au depus dosarele şi au concurat la festival la diverse probe ce includ: povestea şi declaraţia de dragoste, testul de cunoaştere reciprocă, tema de acasă cu numere artistice cît mai originale.

Prestanţa cuplurilor în scenă a fost înalt apreciată de un juriu profesionist, din componenţa căruia au făcut parte: Melenciuc Anatolie, vicepreşedintele raionului Ialoveni; Roşioru Zinaida,specialist principal, Secţia Administraţie Publică; Consiliul Raional Ialoveni; Gurău Sergiu, preşedinte, ONG ,,Eco-Răzeni”, Ţurcanu Constantin, consultant, Direcţia Programe de Tineret, Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova; Condrat Ana, membru, Biroul Executiv, Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova.
Asfel, la finele competiţiei rezultatul a fost următorul:

1. Cuplul Agrici Mihai şi Creţu Veronica din c. Mileştii Mici – nota medie 9,30 (s-au învrednicit de Marele Premiu şi Trofeul Fetivalului ,,Cuplul Model de Tineri Îndrăgostiţi ai Anului 2012);

2. Cuplul Cosoi Petru şi Potereanu Anastasia din s. Puhoi – nota medie 9,05, care au ocupat locul I;

3. Cuplul Rusu Ion şi Goro Zinaida din s. Costeşti – nota medie 8,40, deţinători ai locului III;

4. Cuplul Bivol Pavel şi Braga Tatiana din s. Ulmu – nota medie 8,65, care au meritat din plin locul III ;

5. Cuplul Ionaş Victor şi Griţco Nicoleta din s. Suruceni – nota medie 8,75, deţinători ai locului II.

Ansamlul de dansuri Happy Dance a încîntat publicul cu varietatea dansurilor ţigăneşti, orientale, ruseşti, dar şi cu bogăţia costumelor confecţionate de Ţurcanu Margarita, conducător artictic al acestei fomaţii minunate de copii talentaţi.

Participanţii au fost decernaţi de preşedintele raionului Ialoveni Nicolae Andronachi cu diplome, flori, premii şi trofee pentru laureaţi.

La eveniment au participat circa 200 tineri din mai multe localităţi ale raionului Ialoveni. Acţiunea a fost parte a campaniei de colectare a fondurilor din comunitate, astfel participanţii la eveniment au donat la intrare cîte o sumă de bani simbolică, în total fiind acumulaţi 725 lei. Banii vor fi destinaţi finanţării proiectelor tinerilor în cadrul Programului de granturi mici al Fondului pentru Tineri Ialoveni.

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki