Mister Ialoveni – cel mai descurcăreţ, romantic şi deştept flăcău

Sexul tare este si frumos. Au demonstrat-o concurentii la competia Mister Ialoveni, organizata pentru prima data in oras. Baietii au tinut din tot dinadinsul sa arate ca nu numai fetele au parte de concursuri de frumusete.
Acesta a fost raspunsul unui concurent la intrebarea cum si-ar castiga traiul in mod legal. La concurs au participat 7 tineri din raionul Ialoveni. Baietii au trebuit sa convinga juriul ca sunt cei mai buni, trecand peste patru incercari: dans, proba de  inteligenta, de forta si prezentarea femeii ideale.
Proba de inteligenta a cam dat batai de cap concurentilor, care au gasit cu greu argumente pentru a-si sustine ideile. Unul dintre concurenti a explicat cum si-ar convinge prietenii plecati este hotare sa revina acasa.
Desi trebuia sa capete o atmosfera romantica, publicul a ras copios cand baietii au vorbit despre femeia ideala. Intr-un final, Tudor Iovu, de 16 ani, s-a ales cu titlul Mister Ialoveni, dar si cu un premiu de 700 de lei.
Concursul este organizat pentru prima oara in raionul Ialoveni. Fiecare participant a primit cate un titlu si cate un premiu de 300 de lei.

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki