Fondul pentru Tineri Ialoveni face furori la Ulmu

Este deja cunoscut faptul că  în raionul Ialoveni „a luat foc” un nou proiect pentru tineri şi anume Fondul pentru Tineri (FpT).
Menirea acestuia este de a colecta fonduri pentru ca ulterior tinerii activişti din raionul Ialoveni să înainteze proiecte spre finanţare chiar către acest Fond. Este foarte interesant, însă, modul în care FpT reuşeşte să adune banii pentru finanţări, îmbinând utilul cu plăcutul.
Spre exemplu, sâmbătă, 7 august 2010, atmosfera din discoteca de la Ulmu, „Club RAI”, a fost încinsă de participarea a opt tineri talentaţi. Patru dansatori din Hansca, care nu s-au jenat deloc să apară în costume naţionale în încăpere cu efecte de lumini şi pereţi negri şi să atragă atenţia tuturor participanţilor dansând „Hora din Moldova”. Ceilalţi participanţi, patru băieţi chipeşi au atras atenţia tuturor domnişoarelor şi nu numai prin demonstraţiile de break-danse improvizate pe loc la cel mai înalt nivel. În urma acestei prezentări au avut de câştigat atât proprieterii „Club RAI”, care declară că vizitatori sâmbătă au fost mai mulţi decât de obicei, cât şi FpT, care a reuşit să-şi completeze bugetul cu noi resurse.

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki