Căutăm noi membri în echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni

IMG_4742Eşti energic(ă), talentat(ă), motivat(ă) să faci schimbări pozitive în localitatea ta?
Îţi place să faci voluntariat, să-ţi faci noi prieteni şi să fii util(ă) comunităţii?
Doreşti să devii un lider iscusit, parte a unei echipe de succes?

Te invităm să participi la o nouă rundă a concursului de selectare a membrilor echipei Fondului pentru Tineri Ialoveni! Vino, să schimbăm lumea împreună, să facem viaţa mai bună prin intermediul eforturilor comune şi împreună să realizăm lucruri deosebite. Noi, echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni, apreciem talentul şi calităţile tale, totodată te provocăm să descoperi lucruri noi şi să-ţi dezvolţi personalitatea.

Cine poate aplica?
Tinerii cu vârsta între 15 – 30 ani, care locuiesc în localităţile raionului Ialoveni.

Cum poţi deveni membru?
Participă la concursul de selectare a noilor membri, completează și expediază FORMULARUL DE APLICARE până la data de 31 ianuarie 2019, ora 17.00.

Persoanele care vor expedia formularul de aplicare în cadrul concursului, vor fi invitate la un interviu de clarificare care se va desfășura în perioada 05 și 06 februarie 2019 la Ialoveni. Membrii noi, selectaţi în echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni, vor beneficia de instruire în cadrul unui atelier care se va desfăşura la începutul lunii februarie 2019, iar în perioada februarie – martie, vor avea o perioadă de probă.

Fondul pentru Tineri Ialoveni este format dintr-un grup de fete și băieți tineri selectaţi şi instruiţi, care dispun de calităţi deosebite și au dorinţa de a forma, promova, administra transparent fonduri destinate finanţării proiectelor și afacerilor iniţiate şi implementate de către tineri pentru dezvoltarea comunităţilor locale. În raionul Ialoveni, Programul „Fondul pentru Tineri” este activ din aprilie 2010 şi încurajează responsabilizarea tinerilor, inițiativa civică, totodată, contribuie la dezvoltarea comportamentului filantropic al acestora. Începând cu 2019, membrii programului sunt responsabili și de gestionarea Fondului de susținere a antreprenoriatului pentru tineri, componentă prin intermediul căreia vor fi finanțare anual cel puțin cîte 6 afaceri ale tinerilor.

Echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni a reuşit în cele 17 runde ale Programului de Granturi Mici, să finanţeze 267 proiecte, cu un buget total de peste 1,6 milione lei, proiectele fiind implementate de grupuri de inițiativă ale tinerilor în 23 localităţi din raionul Ialoveni. La baza Programului „Fondul pentru Tineri” este principiul că tinerii sunt cei care vor modela viitorul. Paradoxal însă, oportunităţile lor de a modela prezentul nu sunt întotdeauna disponibile. Astfel, potenţialul tinerilor, spiritul antreprenorial, creativitatea şi energia lor sunt valorificate de societate doar parţial.

„Am aplicat la Fondul pentru Tineri, dorind să schimb ceva în viaţa mea, să mă implic în rezolvarea problemelor tinerilor din comunitate. Datorită acestui program, mi-am îmbunătăţit abilităţile de comunicare şi am devenit mult mai sigură pe mine. Fondul pentru Tineri îţi oferă şansa să te dezvolţi, să creşti, să-ţi faci prieteni şi să cunoşti persoane care vor avea un rol determinant în împlinirea ta personală. Voluntariatul te ajută să înţelegi problemele cu care se confruntă tinerii de vârsta ta, pur şi simplu te face mai bun” (Pascal Natalia, absolventă a programului Fondul pentru Tineri Ialoveni).

Programul raional „Fondul pentru Tineri Ialoveni / Fondul de susținere a antreprenoriatului pentru tineri” este coordonat de către Asociaţia Obştească „Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul raional Ialoveni şi susţinerea financiară a Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Uniunea Europeană și Guvernul Suediei.

Pentru informaţii suplimentare te încurajăm să ne contactezi la:
Tel.: 0 268 73325, mobil: 0 796 41243
E-mail: fondultinerilor@gmail.com
Persoană de contact: Sergiu Gurău

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki