Finaliştii Programului de granturi mici, runda a XVIII-a

Fondul pentru Tineri Ialoveni vă informează despre rezultatele evaluării propunerilor de proiecte depuse în runda a XVIII-a a Programului de granturi mici pentru tineri. Din 31 proiecte intrate în concurs, au fost selectate 22 proiecte pentru finanţare cu un buget total de 133 mii lei. Proiectele vor fi implementate de grupurile de iniţiativă ale tinerilor și Consiliile Locale ale Tinerilor în 14 localităţi din raionul Ialoveni pe parcursul a trei luni (16 martie – 25 iunie 2019) cu scopul de a crea condiţii, oportunităţi de dezvoltare personală şi participare a tinerilor la viaţa comunităţii.

Mulţumim tuturor grupurilor de iniţiativă ale tinerilor, Consiliilor Locale ale Tinerilor şi comunităţilor participante la concurs, iar următoarea rundă a Programului de granturi mici va fi desfăşurată în perioada septembrie – decembrie 2019. Sincere felicitări tuturor învingătorilor din partea membrilor echipei Fondului pentru Tineri Ialoveni şi partenerilor programului. Vă comunicăm cu deosebită plăcere că Festivitatea de semnare a Acordurilor de colaborare cu Fondul pentru Tineri Ialoveni este planificată pentru vineri, 15 martie 2019, ora 14.30 în sala mare de ședințe a Consiliului raional Ialoveni.

Programul de Granturi Mici este desfăşurat de Fondul pentru Tineri Ialoveni cu suportul financiar oferit de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Consiliul raional IaloveniFundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova din resursele Suediei. Aceste activități sunt realizate de către Asociația Obștească Eco-Razeni în cadrul Programului ,,Costești – Capitala Tineretului 2019″.

În urma procedurii de vot online, a interviurilor cu aplicanţii şi a analizei dosarelor, membrii echipei Fondului pentru Tineri Ialoveni au decis să finanţeze următoarele iniţiative ale tinerilor descarcă lista proiectelor.

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki