Finaliştii Programului de granturi mici, runda a XX-a

Fondul pentru Tineri Ialoveni vă informează despre rezultatele evaluării propunerilor de proiecte depuse în runda a XX-a a Programului de granturi mici pentru tineri. Din 41 proiecte intrate în concurs, au fost selectate 28 proiecte pentru finanţare cu un buget total de 217 500 lei. Proiectele vor fi implementate de grupurile de iniţiativă ale tinerilor și Consiliile Locale de Tineret în nouăsprezece localităţi din raionul Ialoveni pe parcursul a două luni (22 iunie – 25 august 2020) cu scopul de a crea condiţii, oportunităţi de dezvoltare personală şi participare a tinerilor la viaţa comunităţii.

Mulţumim tuturor grupurilor de iniţiativă ale tinerilor, Consiliilor Locale de Tineret şi comunităţilor participante la concurs, iar următoarea rundă a Programului de granturi mici va fi desfăşurată în perioada septembrie – decembrie 2020. Sincere felicitări tuturor învingătorilor din partea membrilor echipei Fondului pentru Tineri Ialoveni şi partenerilor programului. Vă comunicăm cu deosebită plăcere că procedura de semnare a Acordurilor de colaborare cu Fondul pentru Tineri Ialoveni este planificată pentru zilele de 15, 16 și 17 iunie 2020, prin deplasarea echipei noastre în cele 19 localități în care se vor implementa proiectele.

Programul de Granturi Mici este desfăşurat de Fondul pentru Tineri Ialoveni cu suportul financiar oferit de Consiliul raional Ialoveni și Fundația Est-Europeană din resursele Suediei.

În urma procedurii de vot online, a interviurilor cu aplicanţii şi a analizei dosarelor, membrii echipei Fondului pentru Tineri Ialoveni au decis să finanţeze următoarele iniţiative ale tinerilor – vizualizează aici LISTA PROIECTELOR FINALISTE.

Menționăm că, următoarele proiecte s-au retras benevol din concurs, fie din cauza că activitățile planificate inițial în proiect erau specifice lunilor de primăvară sau riscurile sporite pe care le prezintă situația epidimiologică din țară:

Nr. dosar Localitatea Titlul proiectului Numele grupului de iniţiativă
477 Ialoveni Pasionați de lectură Ad Litteram
482 Ialoveni Un copac, o viață nouă Tineri Ecologiști
483 Ialoveni Prin mișcare, dăruie implicare! Consiliul Local de Tineret
484 Puhoi Odihnește-te, socializează și învață! Noi suntem schimbarea
485 Mileștii Mici Cinematograful naturii Consiliul Local de Tineret
489 Costești Schimbare prin Teatru Forum Consiliul Local de Tineret
491 Zîmbreni Tabăra “Zunea-Zunea” Consiliul Local de Tineret
498 Văsieni Văsieni – un pas spre viitor Consiliul Local de Tineret

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki