O nouă acţiune de fundraising a avut loc la Costeşti

O expoziţie cu vînzare a obiectelor confecţionate de tinerii voluntari membri ai Fondului pentru Tineri Ialoveni a fost organizată miercuri, 31 august 2011 în satul Costeşti. Echipa noastră a fost invitată de Dna Maria Nartea la sărbătoarea desfăşurată de costeşteni  pentru a sensibiliza publicul larg asupra activităţilor realizate pînă acum de către Fondul pentru Tineri Ialoveni, de a completa şirul de expoziţii prezente la eveniment şi a suplini bugetul Programului de Granturi Mici pentru Tineri cu noi fonduri.
Din primele clipe, prezenţa noastră la Costeşti a atras atenţia copiilor şi adulţilor, fiindcă în „cortul lucrurilor bune” unde era amplasată expoziţia cu vînzare fiecare dintre aceştia au găsit cîteva ceva interesant şi util de a procura, totodată de a susţine cauza pentru care pledează tinerii bancheri din Ialoveni. Pentru că era sărbătoare naţională, cererea a fost cea mai mare la panglicile tricolor, baloanele de culoare albastru, galben, roşu şi desenul pe faţă a tricolorului.
Doamnele şi domnişoarele au avut posibilitate de a cumpăra cercei, brăţări şi alte accesorii produse de membrii echipei noastre. Copiii, în schimb, au fost pictaţi pe faţă şi mîini. Timp de şase ore, cei şapte membri ai Fondului pentru Tineri Ialoveni ajutaţi de trei voluntari au muncit pe nerăsuflate, iar la final s-au bucurat nespus de mult cînd au aflat că au reuşit să mai colecteze 1560 lei. Este cazul să menţionăm că cîteva persoane au donat benevol bani, printre acestea este şi directorul Liceului Teoretic Costeşti, Dna Natalia Petrea. Ne exprimăm recunoştinţa pentru oportunitatea care ni s-a oferit de colecta noi resurse financiare şi apreciem înalt gestul tuturor celor care ne-au susţinut activitatea noastră procurînd obiectele expuse în vînzare sau donînd bani.
Toţi cei care au trecut la 31 august prin „cortul lucrurilor bune” au primit cîte un pliant informativ despre misiunea şi realizărilor echipei Fondului pentru Tineri Ialoveni după un an de activitate. Printre rezultatele noastre este şi finanţarea a două proiecte la Costeşti în valoare totală de 12543,50 lei.

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki