Înscrie-te la atelierul de instruire în domeniul elaborării proiectelor

Super oportunitate pentru tinerii din localitățile raionului Ialoveni! Începem toamna cu un atelier de instruire în scrierea proiectelor. Ne-am gîndit că ai nevoie de ajutor pentru a aplica la runda a XXI-a a Programului de granturi mici. Participarea este gratuită, iar șansele sînt mai mari de a cîștiga pînă la 10 mii lei pentru proiectul tău.

În zilele de 05 şi 06, 12 și 13 septembrie 2020 (10.00 – 16.00), în sala mare de şedinţe a Consiliului Raional Ialoveni, se va desfăşura atelierul de instruire pentru tineri privind scrierea şi elaborarea proiectelor. Membrii Fondului pentru Tineri Ialoveni vor explica pas cu pas cum se completează formularul de aplicare, cum se definesc obiectivele, cum se detaliază planul de acţiuni şi cum se întocmeşte bugetul proiectului. Detalii pe pagina web www.fondultinerilor.md

Doritorii de a participa la instruire este necesar să se înscrie în prealabil prin completarea și expedierea formularului pînă la data de 02 septembrie 2020.

Cheltuielile de transport şi alimentare vor fi suportate de organizatori.

Menționăm că vom lua toate măsurile în conformitate cu legislația în vigoare pentru a asigura confidențialitatea datelor personale indicate de Dvs. în formular, acestea vor fi utilizate strict de către organizatori pentru aspecte de logistică și comunicare cu paticipanții la eveniment.

Atelierul de instruire este organizat de către Asociația Obștească “Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul raional Ialoveni și sprijinul financiar al Fundației Est-Europene din resursele Suediei.

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki