Atelierul de instruire ,,Alegerile pentru tineret – exercițiu al democrației participative”

Partenerii Programului ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”: administrația raionului Ialoveni și A.O. ,,Eco-Răzeni” invită și încurajează tinerii activi și cointeresați, cu vârste cuprinse între 14 și 35 ani, din grupurile de iniţiativă civică și consiliile locale de tineret din localitățile raionului Ialoveni, care au dorința de a scrie proiecte privind organizarea alegerilor pentru tineret și de a obține suportul necesar pentru desfășurarea lor, în cadrul Rundei a XXII-a de Granturi Mici pentru Tineri, să participe la atelierul de instruire ,,Alegerile pentru tineret – exercițiu al democrației participative”, ce se va desfăşura joi, 22 aprilie 2021, orele 18:00 – 19:30, online, pe Platforma Zoom (https://us02web.zoom.us/j/82704442861?pwd=dGZYdlNXM0ZrV3Y1ME9zc29YdUMyZz09).

Participanţii vor beneficia de o instruire despre completarea formularului de proiect privind obținerea suportului financiar în valoare de 5 000 de lei pentru antrenarea tinerilor în procesul democrației participative de organizare și desfășurare a alegerilor de tineret și constituirea consiliului local al tinerilor, care poate fi elaborat și implementat de actualul consiliu local al tinerilor sau un grup de inițiativă civică al tinerilor din comunitate.

Subliniem că, organizarea și desfășurarea alegerilor pentru constituirea consiliilor locale ale tinerilor va fi în coordonare cu specialistul de tineret din localitate sau altă persoană responsabilă desemnată de primăria localității pentru a fi mentorul proiectului.

Doritorii de a participa pentru a beneficia de această super oportunitate privind rolul și etapele de constituire ale unui consiliu local al tinerilor, este necesar să se înscrie în prealabil prin completarea și expedierea formularului https://forms.gle/Ph41QiBmmay1uVb27 până la data de 22 aprilie 2021.

Detalii pe pagina web a programului: www.fondultinerilor.md

Contacte: Gurău Sergiu, director executiv, A.O. ,,Eco-Răzeni”, 079641243; Pletosu Victor, specialist principal în domeniul politicilor de tineret, 068230922.

Atelierul de instruire ,,Alegerile pentru tineret – exercițiu al democrației participative” se realizează în cadrul proiectului regional ,,Activismul tinerilor – soluția dezvoltării comunitare”, implementat de Asociația Obștească ,,Eco-Răzeni” în parteneriat cu administrația raionului Ialoveni, în contextul Programului de granturi ,,Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer.

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki