START vot online! Vezi filmulețele pregătite de către echipele de tineri.

Fondul pentru Tineri Ialoveni a încheiat la 30 septembrie 2021 procesul de recepţionare a solicitărilor de finanţare din cadrul Programului de Granturi Mici pentru Tineri, runda a XXIII-a. La această rundă au fost depuse 25 proiecte prin care se solicită suport financiar în valoare totală de 257,8 mii lei. Menționăm că selectarea proiectelor se desfășoară în două etape, fiecare dintre ele asigurând câte 50% din votul final:

1. votarea online pe pagina web www.fondultinerilor.md , unde orice persoană va avea posibilitatea să-și dea votul pentru maximum 3 proiecte favorite din lista proiectelor depuse spre finanțare în această rundă de granturi și

2. punctajul acordat în urma interviurilor și analizei dosarelor de către membrii Fondului pentru Tineri Ialoveni, în baza celor 6 criterii de selecție (fezabilitatea ideii de proiect, măsura în care tinerii sunt implicaţi în iniţierea şi realizarea proiectului, raportul cost beneficii, impactul, parteneriate).

Procesul de vot online va demara în data de 04 octombrie 2021, la ora 17.00 și se va încheia pe 07 octombrie 2021, ora 23.59. Pentru a participa la vot, apasă AICI. Oferă șansa tinerilor să participe la dezvoltarea comunității!

ATENȚIE! Aveți posibilitate să votați maximum 3 proiecte, 2 proiecte sau 1 proiect, la alegere. După ce ai ales proiectele, apasă butonul VALIDATE din partea de jos a paginii. Vă mulțumim!

Programul de Granturi Mici pentru tineri este desfăşurat de Fondul pentru Tineri Ialoveni cu suportul financiar oferit de Consiliul raional Ialoveni și Fundaţia Est-Europeană Moldova din resursele Suediei şi mijloacele băneşti acumulate de membrii Fondului pentru Tineri Ialoveni de la agenţi economici, persoane fizice şi din organizarea evenimentelor speciale.

Vă prezentăm lista proiectelor depuse spre finanţare în cadrul Rundei a XXIII-a de granturi mici pentru tineri, în perioada 13 – 30 septembrie 2021:

(552) Mileștii Mici; Titlu proiect: Consolidarea infrastructurii pe Drumul de turism; Soluția: reparația stației de autobuz din Piatra Albă și amenajarea terenului aferent acesteia.
[Filmulețul lipsește]

(553) Mileștii Mici; Titlu proiect: Uniți pentru a schimba lumea spre bine; Soluția: consolidarea capacităților membrilor consiliului elevilor și promovarea activităților organizate de aceștia.

(554) Bardar; Titlu proiect: Uniţi prin diversitate; Soluția: dotarea cu mobilier și materiale didactice a centrului de resurse pentru educație incluzivă din cadrul liceului.

(555) Ulmu; Titlu proiect: Dor de Eminescu, ediția a II-a; Soluția: motivarea tinerilor ialoveneni să descopere opera eminesciană și pregătirea primei ediții unui festival cultural-artistic.

(556) Ialoveni; Titlu proiect: Acțiuni și zâmbete; Soluția: implicarea tinerilor în activități de dezvoltare a abilităților de comunicare, gîndire critică, lucru în echipă și promovare a unui mod sănătos de viață.

(557) Ialoveni; Titlu proiect: În unire stă puterea!; Soluția: organizarea atelierelor de instruire și a vizitelor de studiu pentru consolidarea echipa consiliului local de tineret.

(558) Țipala; Titlu proiect: Verde bicicliștilor; Soluția: amplasarea în curtea liceului a unei parcări pentru biciclete.

(559) Ialoveni; Titlu proiect: Scuarul “Enigma”; Soluția: crearea unui scuar în curtea casei de cultură și amenajarea acestuia cu mobilier stradal, felinare și arbuști.

(560) Țipala; Titlu proiect: Youth space; Soluția: amenajarea spațiului pentru activitatea membrilor consiliului local al tinerilor.

(561) Răzeni; Titlu proiect: Școala de Sănătate 5D; Soluția: campanie de informare a tinerilor despre importanța sportului și a nutriției pentru o viață sănătoasă, inclusiv achiziționarea echipamentului.

(562) Ialoveni; Titlu proiect: Prin Lectură spre Cultură!; Soluția: amplificarea rolului bibliotecii în stimularea și promovarea culturii lecturii în rîndul tinerilor.

(563) Ruseștii Noi; Titlu proiect: Decât să arunci pe jos, reciclează sănătos!; Soluția: sensibilizarea localnicilor privind modalitatea de reciclare a plasticului și crearea infrastructurii de colectare a acestuia.

(564) Pojăreni; Titlu proiect: Crearea unui spațiu verde pentru tineri; Soluția: plantarea arborilor și instalarea băncilor în curtea școlii.

(565) Văsieni; Titlu proiect: Împreună facem Școala altfel!; Soluția: crearea clubului de șah al tinerilor și dotarea cu materialele necesare.

(566) Gangura; Titlu proiect: Copilărie dulce păpădie; Soluția: amenajarea unui teren de joacă și practicarea sportului pentru elevii gimnaziului.

(567) Ialoveni; Titlu proiect: Centrul informaţional de tineret; Soluția: instruirea și ridicarea nivelului de informare, conștientizare a problemelor cu care se confruntă tinerii.
[Filmulețul lipsește]

(568) Răzeni; Titlu proiect: Pasiune de moment, profesie de viitor; Soluția: dezvoltarea abilităților de lucru la mașina de brodat în rîndul fetelor.

(569) Ialoveni; Titlu proiect: Confruntarea bullyingului – drepturi, respect și egalitate; Soluția: îmbunătățirea sănătății emoționale și a dezvoltării armonioase a tinerilor din raionul Ialoveni.

(570) Văsieni; Titlu proiect: Împreună spre succes; Soluția: instruirea membrilor consiliului local de tineret și amenajarea spațiului de lucru al echipei.

(571) Hansca; Titlu proiect: Sport for life!; Soluția: consolidarea și dotarea cu echipament a echipelor de tineri fotbaliști.
[Filmulețul lipsește]

(572) Sociteni; Titlu proiect: Eu, tu și educația!; Soluția: informarea, instruirea și antrenarea tinerilor în activități de educație nonformală.

(573) Molești; Titlu proiect: CLT Molești – cu și despre voluntari; Soluția: dezvoltarea competențelor organizatorice a voluntarilor și a tinerilor consilieri.

(574) Zîmbreni; Titlu proiect: Fitness ZUNEA; Soluția: promovarea în rîndul tinerilor a stilului activ de viață și practicarea sportului sistematic.

(575) Puhoi; Titlu proiect: Natura – exemplu pentru cei mici; Soluția: amenajarea în curtea liceului a terenului destinat activităților ludice și extracurriculare pentru elevii claselor primare.

(576) Bardar; Titlu proiect: Acum pentru posteritate; Soluția: amenajarea, dotarea cu mobilier a sediului și promovarea imaginii consiliului local al tinerilor.

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki