Concursul planurilor de afaceri pentru tinerii și tinerele NEET din localitățile raionului Ialoveni, ediția a V-a

O nouă oportunitate de finanțare pentru dezvoltarea propriei afaceri inițiate de tinerii și tinerele NEET din localitățile raionului Ialoveni. Programul raional „Fondul pentru tinerii antreprenori din Ialoveni” administrat de Asociația Obștească “Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni anunță lansarea Concursului planurilor de afaceri pentru tineri și tinere, ediția a V-a, realizat cu suportul financiar al Uniunii Europene și al Suediei prin intermediul Fundației Est-Europene din Moldova.

Concursul este parte componentă a Programului de dezvoltare a politicilor de tineret ale raionului Ialoveni pentru anii 2022-2026, activitate prin care se urmărește promovarea incluziunii și sporirii bunăstării sociale a tinerilor din localitățile raionului Ialoveni, care au vârsta între 16-35 ani, expuși riscului excluziunii sociale, în special, a celor care nu își dezvoltă competențe prin studii și nici nu acumulează experiență activând în câmpul muncii.

Sumă maximă solicitată pentru un grant nu va depăși 25 mii lei. Vor fi susținute ideile de afaceri care:
– presupun investiții mici;
– sunt cerute pe piață și presupun genuri de activitate realizate în permanență, indiferent de situație și circumstanțe;
– implică dezvoltarea de produse și servicii utile / accesibile comunității (de exemplu: atelier de croitorie, frizerie, servicii de cultivare suprafețe agricole, etc.);
– sunt orientate, cu preponderență, spre deservirea segmentului de populație cu venituri modeste.

Finaliștii concursului vor beneficia de suportul unui mentor în gestionarea afacerii inițiate în primele luni de activitate.

Dosarul de participare la concurs trebuie să conțină:
Formularul de descriere a ideii de afaceri (descarcă);
Cererea de participare la concurs (descarcă);
Acordul privind utilizarea datelor cu caracter personal (descarcă).

Dosarul complet pentru participare la Concursul planurilor de afaceri, ediția a V-a, va fi depus la sediul Asociației Obștești „Eco-Răzeni”: str. Ștefan cel Mare 87b, satul Răzeni, MD 7728, r. Ialoveni sau poate fi trimis la adresa de email: ecorazeni@gmail.com, cu mențiunea: Concurs planuri de afaceri 2022, ediția a V-a.

Termenul limită de depunere al dosarelor este 16 decembrie 2022. Dosarele depuse după termenul limită indicat nu vor fi admise pentru participare în cadrul concursului.

Pentru informații și detalii suplimentare ne contactați la numărul de telefon: 0 268 73 325, persoana de contact: Galina Spinenco.

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki