Invitație la atelierul de instruire “Managementul stresului și a gândurilor negative”

Partenerii Programului ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”: administrația raionului Ialoveni și Asociația Obștească ,,Eco-Răzeni” anunţă o nouă oportunitate de dezvoltare personală pentru tinerii și tinerele din localitățile raionului Ialoveni.

Astăzi, oamenii tot mai des, inclusiv tinerii și tinerele, se confruntă cu dificultăți de concentrare, nervozitate, neliniște, dereglări de memorie, oboseală cronică, dezorganizare, care le rândul lor ne provoacă îngrijorări excesive pentru evenimente minore, lipsa de încredere în sine, atitudine pesimistă, etc. Aceste aspecte se reflectă direct asupra gradului de participare a tinerilor la viața social-economică a comunității.

Ritmul rapid al vieții, schimbările constante și grijile cu privire la viitor ne lasă pe noi tinerii mai confuzi ca niciodată. Avem însă vești bune: sănătatea mentală a început să nu mai fie un tabu. Din ce în ce mai multe persoane vorbesc deschis despre terapie, despre experiențele personale și despre vindecarea emoțională.

Fondul pentru Tineri Ialoveni vă invită la primul atelier practic de instruire privind metodele și tehnicile de prevenire și combatere a stresului și a gândurilor negative. Activitatea este organizată pentru tinerii și tinerele cu vârste cuprinse între 14 și 25 de ani, din localitățile raionului Ialoveni.

Atelierul de instruire se va desfășura sâmbătă, 11 februarie 2023 (între orele 10:00 – 16:00), în sala mare de şedinţe a Consiliului Raional Ialoveni, și va fi moderat de doamna psiholog Angela Șincovici.

Doritorii de a participa la instruire este necesar să se înscrie în prealabil prin completarea și expedierea formularului de înregistrare https://forms.gle/ZCVP4tnxN4bw5L2KA până la data de 09 februarie 2023.

Costurile de organizare a evenimentului (materiale distributive, alimentare participanți) vor fi suportate de Eco-Răzeni.

Evenimentul este organizat de partenerii Programului raional „Fondul pentru Tineri Ialoveni”: Asociaţia Obştească “Eco-Răzeni”, Consiliul raional Ialoveni și Fundația Est-Europeană, din resursele acordate de Suedia.

Contacte: Gurău Sergiu, director executiv, A. O. ,,Eco-Răzeni”, 079641243; Pletosu Victor, specialist principal în domeniul politicilor de tineret, 068230922.

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki