START vot online! Vezi filmulețele pregătite de către echipele de tineri și tinere.

Fondul pentru Tineri Ialoveni a încheiat la 22 februarie 2023 procesul de recepţionare a solicitărilor de finanţare din cadrul Programului de Granturi Mici pentru Tineri, runda a XXVI-a. La această rundă au fost depuse 40 de proiecte, din 17 localități ale raionului Ialoveni, prin care se solicită suport financiar în valoare totală de 524,5 mii lei. Menționăm că selectarea proiectelor se desfășoară în două etape, fiecare dintre ele asigurând câte 50% din votul final:

1. votarea online pe pagina web www.fondultinerilor.md , unde orice persoană are posibilitatea să-și dea votul pentru maximum 3 proiecte favorite din lista proiectelor depuse spre finanțare în această rundă de granturi și

2. punctajul acordat în urma interviurilor și analizei dosarelor de către membrii Fondului pentru Tineri Ialoveni, în baza celor 6 criterii de selecție (fezabilitatea ideii de proiect, măsura în care tinerii sunt implicaţi în iniţierea şi realizarea proiectului, raportul cost beneficii, impactul, parteneriate).

Procesul de vot online a demarat în data de 04 martie 2023, la ora 09:00 și se va încheia pe 07 martie 2023, ora 23:59. Pentru a participa la vot, apasă AICI. Oferă șansa tinerilor și tinerelor să participe la dezvoltarea comunității!

ATENȚIE! Aveți posibilitate să votați maximum 3 proiecte, 2 proiecte sau 1 proiect, la alegere, de pe ambele liste cu proiecte (659 – 678 și 679 – 698). După ce ai ales proiectele, apasă butonul VOTEAZĂ din partea de jos a paginii. Vă mulțumim!

Programul de Granturi Mici pentru tineri este desfăşurat de Fondul pentru Tineri Ialoveni cu suportul financiar oferit de Consiliul raional Ialoveni, IM Swedish Development Partner și Fundaţia Est-Europeană Moldova din resursele Suediei.

Vă prezentăm lista proiectelor depuse spre finanţare în cadrul rundei a XXVI-a de granturi mici pentru tineri, în perioada 01 – 22 februarie 2023:

(659) Molești; Titlu proiect: Tabla viitorului; Soluția: Dotarea Centrului Educațional Digital al Liceului Teoretic Molești cu video proiector și tablă interactivă.

(660) Molești; Titlu proiect: Îngrijorează-te pentru sănătatea ta și a celorlalți!; Soluția: Echiparea laboratorlui de chimie a Liceului Teoretic Molești cu utilaj tehnico-sanitar și sistem de canalizare.

(661) Horești; Titlu proiect: Printre file de carte; Soluția: Achiționarea de titluri noi de carte și dotarea bibliotecii Liceului Teoretic Horești.

(662) Suruceni; Titlu proiect: Uniți prin muzică; Soluția: Promovarea muzicii și a tinerelor talente la Suruceni prin intermediul Festivalului-concurs dedicat muzicii.

(663) Văsieni; Titlu proiect: Prin implicare spre dezvoltare; Soluția: Dotarea Centrului Digital Educațional IMPACT din Văsieni cu pirografe și echipamente TIC.

(664) Zîmbreni; Titlu proiect: Biblioteca ZUNEA 3.0; Soluția: Echiparea Bibliotecii Publice Zîmbreni cu titluri noi de carte și jocuri de societate.

(665) Cărbuna; Titlu proiect: Parchează bicicleta – salvează planeta!; Soluția: Dotarea stadionului Gimnaziului Cărbuna și a parcului central cu parcări pentru biciclete.

(666) Ialoveni; Titlu proiect: Cu un pas mai aproape de tineri; Soluția: Promovarea implicării civice a tinerilor prin activități de voluntariat și de dezvoltare a spiritului de echipă.

(667) Răzeni; Titlu proiect: Un pas real pentru sănătate!; Soluția: Reamenajarea terenului de volei al Liceului Teoretic „Ion Pelivan” din Răzeni și organizarea de meciuri amicale și competiții sportive.

(668) Dănceni; Titlu proiect: Un parc pentru toți!; Soluția: Crearea și amenajarea unui parc de recreere pentru tineri în Dănceni.

(669) Dănceni; Titlu proiect: Biblioclick pe tineri!; Soluția: Completarea lotului de carte al Bibliotecii Publice „Andrei Vartic” din Dănceni și crearea unui serviciu nou pentru cititori.

(670) Hansca; Titlu proiect: Citește și zâmbește!; Soluția: Încurajarea lecturii în rândul elevilor Gimnaziului Hansca prin amenajarea unui loc special în cadrul bibliotecii.

(671) Zîmbreni; Titlu proiect: Zestrea buneilor; Soluția: Dotarea cu mobilier a Muzeului de Istorie și Etnografie Zîmbreni.

(672) Horești; Titlu proiect: Muzica – formă de manifestare; Soluția: Crearea și dotarea unui studiou de înregistrare audio-video în raionul Ialoveni, destinat tinerelor talente.

(673) Răzeni; Titlu proiect: Răzeni joacă fotbal; Soluția: Renovarea gardului stadionului de fotbal al Liceului Teoretic „Ion Pelivan” din Răzeni.

(674) Cărbuna; Titlu proiect: Împreună pentru un mediu curat; Soluția: Achiziționarea și instalarea a 15 urne pe drumurile publice din satul Cărbuna.

(675) Răzeni; Titlu proiect: Lumini, cameră, acțiune!; Soluția: Echiparea sălii de festivități a Liceului Teoretic „Ion Pelivan” cu echipament acustic și scenic.

(676) Țipala; Titlu proiect: Confort și Interacțiune; Soluția: Amenajarea holului Liceului Teoretic Țipala cu mobilier pentru recreere.

(677) Gangura; Titlu proiect: Sănătatea și ecologia; Soluția: Plantarea a 30 de arbori și 25 de arbuști decorativi în curtea Gimnaziului Gangura.

(678) Ialoveni; Titlu proiect: Viitor – dezvoltare și siguranță; Soluția: Creșterea gradului de integrarea socială a tinerilor dezavantajați din Liceul Teoretic „Petre Ștefănucă” prin dezvoltarea de abilități practice.

(679) Suruceni; Titlu proiect: Moldova – eu rămân!; Soluția: Dezvoltarea și ghidarea vocațională a tinerilor din Suruceni.

(680) Gangura; Titlu proiect: Nimic nu se pierde, totul se transform; Soluția: Renovarea sălii de clasă de biologie și chimie a Gimnaziului Gangura.

(681) Văsieni; Titlu proiect: Alegerea de azi – viitorul de mâine; Soluția: Informarea tinerilor Liceului Teoretic „Ruseștii Noi”, Luceului Teoretic „Dimitrie Cantemir” și Gimnaziului „Grigore Vieru” despre posibilitățile de formare în carieră și angajare în diverse domenii și instituții de stat.

(682) Puhoi; Titlu proiect: Portul popular – o perlă strămoșească; Soluția: Dotarea Ansamblului etnofolcloric „Eternitate” din Puhoi cu costume tradiționale.

(683) Văsieni; Titlu proiect: Amprenta trecutului; Soluția: Renovarea monumentului de comemorare a victimelor războaielor din curtea Liceului Teoretic „Dimitrie Cantemir” din Văsieni.

(684) Ulmu; Titlu proiect: Biblioteca de azi și de mâine, ediția a II-a; Soluția: Dotarea bibliotecii Gimnaziului „Mihai Eminescu” din satul Ulmu cu mobilier și lot de carte.

(685) Ialoveni; Titlu proiect: Foișorul lecturii; Soluția: Amenajarea curții Bibliotecii Publice raionale „Petre Ștefănucă” cu un foișor destinat lecturii și petrecerii activităților nonformale.

(686) Văratic; Titlu proiect: Un viitor mai bun; Soluția: Dotarea a 4 săli de clasă a Gimnaziului Văratic cu mobilier și table școlare triptice magnetice liniare pentru cretă.

(687) Văratic; Titlu proiect: Făurim o școală mai frumoasă; Soluția: Echiparea sălilor de clasă ale Gimnaziului Văratic cu table școlare magnetice.

(688) Văratic; Titlu proiect: Scena ne unește; Soluția: Renovarea sălii de festivități a Gimnaziului Văratic.

(689) Ialoveni; Titlu proiect: Ideal în devenire; Soluția: Cultivarea interesului elevilor Liceului Teoretic „Andrei Vartic” din Ialoveni pentru activități ecologice și de voluntariat.

(690) Mileștii Mici; Titlu proiect: Chemistry Lab; Soluția: Dotarea cu mobilier a laboratorului de chimie al Liceului Teoretic „Mihail Bârcă” din Mileștii Mici.

(691) Bardar; Titlu proiect: Matematica în culori; Soluția: Echiparea pereților coridoarelor Liceului Teoretic „Aurel David” din Bardar cu panouri informaționale și planșe interactive.

(692) Răzeni; Titlu proiect: Un pas spre natură; Soluția: Reamenajarea foișorului Liceului Teoretic „Ion Pelivan” și achiziționarea jocurilor de societate și a unui lot de carte de dezvoltare personală.

(693) Gangura; Titlu proiect: Într-un corp sănătos – o minte sănătoasă; Soluția: Amenajarea unui teren de volei în aer liber și dotarea Gimnaziului Gangura cu utilaj și echipament sportiv.

(694) Ialoveni; Titlu proiect: Sportul, un pas spre schimbare și succes; Soluția: Dotarea echipei de volei „Volleyball Club Ialoveni” a Liceului Teoretic „Petre Ștefănucă” cu echipament și uniforme sportive.

(695) Zîmbreni; Titlu proiect: Între carte și film; Soluția: Echiparea sălii de clasă de limbă și literatură română a Liceului Teoretic Zîmbreni cu tablă interactivă și cărți.

(696) Răzeni; Titlu proiect: Cu toți grămadă; Soluția: Amenajarea ravenei din centrul satului Răzeni cu mobilier stradal și plantarea arborilor decorativi.

(697) Ialoveni; Titlu proiect: Implicarea aduce schimbare!; Soluția: Promovarea modului sănătos de viață și schimbarea de comportament în rândul tinerilor orașului Ialoveni.

(698) Puhoi; Titlu proiect: Un loc pentru fiecare; Soluția: Dotarea curții Liceului Teoretic „Gheorghe Palade” din satul Puhoi cu mobilier stradal.

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki