Consiliul Local de Tineret Ialoveni a devenit o echipă solidară, angajată și dornică de schimbare

Pentru a putea aprecia succesul sau insuccesul unui proiect, e suficient să privim puțin în spatele cortinei, pentru că acolo se ascunde efortul depus de o echipă întreagă. Așa precum o frunză nu poate face umbră de una singură, la fel atitudinea și aportul fiecărui membru decide succesul întregii echipe.

17 tineri motivați și implicați, membri ai Consiliului Local de Tineret Ialoveni (CLTI) vor să demonstreze că vocea lor contează și că doar munca într-o echipă bine consolidată poate da roade frumoase. Growing Strong este proiectul prin care grupul de inițiativă își propune să împletească armonios și eficient motivația cu spiritul de echipă, pentru a crea acea echipă puternică, indestructibilă și funcțională. Iar pentru atingerea acestui obiectiv, echipa a prevăzut o serie de evenimente și activități menite să sporească gradul de pregătire a membrilor, dorința lor de implicare și colaborare în implementare viitoarelor inițiative.

Proiectul a debutat cu un seminar, în cadrul căruia tinerii au învățat cum să-și promoveze activitatea în mediul online, pentru o mai bună vizibilitate și în ce mod să utilizeze rețelele de socializare pentru a-și atinge scopurile. Seminarul a continuat cu un concurs de identificare a celui mai reprezentativ logo pentru CLTI și cu o activitate distractiv-educativă de consolidare a grupului de inițiativă.

Prin activitățile desfășurate în cadrul proiectului, CLTI a reușit, grație susținerii financiare a Fondului pentru Tineri Ialoveni, în valoare de 8 300 lei și a altor parteneri să creeze o sinergie între membrii săi, care prin efectul său catalizator și unificator, a descătușat potențialul creator al fiecărui membru în parte. Astfel, tinerii din Ialoveni au devenit o echipă solidară, angajată și dornică de schimbare. Însă, cel mai important e că fiecare membru al echipei a ajuns să-și cunoască valoarea pe care contribuția sa personală o poate acorda imaginii grupului la care face parte.

Programul raional „Fondul pentru Tineri Ialoveni” este coordonat de către Asociaţia Obştească „Eco-Răzeni” în parteneriat și inclusiv cu susţinerea financiară a Consiliului Raional Ialoveni, Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Fundaţiei Est-Europene din resursele acordate de Suedia.

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki