Dotați și activi

Tinerii și tehnologiile la ora actuală sunt inevitabile una fără cealaltă. Fie că tehnologia este utilizată în scopuri politice, sociale, economice sau fie pentru cultură, timp liber și relaxare, aceasta rămâne la fel de importantă indiferent de domeniul de utilizare a acesteia. Astfel tinerii Consiliului Elevilor Liceului Teoretic “Aurel David”, au decis că instituția lor de învățământ are nevoie de tehnică de sonorizare și au tratat problema cu o mare seriozitate.

Dotarea cu tehnologii, precum și toate echipamentele necesare, întotdeauna facilitează organizarea și bunul mers al lucrurilor, ca urmare întrunirea într-un grup de inițiativă a elevilor bardarieni pentru implementarea proiectului “Dotați și activi” nu a fost supus mult punerii la îndoiala a desfășurării acestuia. Cu scopul de a dota Liceul Teoretic “Aurel David” cu tehnică de sonorizare bună, pentru desfășurarea activităților curriculare și extracurriculare, elevii au gândit un plan de acțiuni care le-a fost pernă de căpătâi în ducerea la bun sfârșit a proiectului. Organizarea și desfășurarea ședințelor cu membrii consiliului, pregătirea spațiului precum și procurarea și instalarea tehnicii de sonorizare au unit deopotrivă elevii cu inițiativa venită dar si profesorii precum și alți elevi voluntari, muncind împreuna spre același scop comun.

Ajutorul financiar venit din partea Fondului pentru Tineri Ialoveni estimat la 8 500, precum și contribuția primăriei Bardar dar și a câtorva agenți economici din localitate în valoare de 18 740 lei vocea tinerilor din Bardar a fost auzită. Fructuoasa colaborare și inaugurarea proiectului a avut loc în cadrul careului de “Ultimul sunet” cu prezența invitaților speciali ce au contribuit la realizarea acestuia. Acum că dispun de sonorizare de calitate, orele de educație muzicală, de dans popular precum și activitățile pe lângă programul de studii, merg mai cu spor și voie bună.

Programul raional “Fondul pentru Tineri Ialoveni” este coordonat de către Asociația Obștească “Eco-Răzeni” în parteneriat și inclusiv cu susținerea financiară a Consiliului Raional Ialoveni și a Fundației Est-Europene din resursele acordate de Suedia.

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki