Toate drumurile duc spre CRT Park

Este îmbucurător atunci când tânăra generație vine cu inițiativă, cu dorință și ambiție de a fi implicați și păsători la viața socială și la nevoile comunitații. Pentru o bună gestionare a lucrurilor tinerii au nevoie desigur de loc special amenajat, comod și primitor pentru a putea naște noi idei minunate și pentru ca productivitatea să fie cât mai mare. Consiliul Raional de Tineret Ialoveni vin cu solicitarea amenajării biroului unde ei își desfășoară activitatea.

Tinerii sunt generația ce văd lucrurile dintr-un alt unghi, vin cu idei inovative și dorința de schimbare a societătii spre mai bine decât este. Astfel Consiliul Raional de Tineret Ialoveni, au pus în funcțiune proiectul “Toate drumurile duc spre CRT Park”, scopul princpal fiind dotarea și amenajarea cu mobilierul necesar, conform necesităților tinerilor biroul în care îsi desfășoara activitatea. Fiind un consiliu cu si despre tineri, care reprezintă tinerii pentru a asigura participarea acestora în procesele de luare a deciziilor la nivel local și regional, la realizarea indeilor de design precum și pictarea pereților, aa cum s-a prevăzut în proiect a avut loc, exclusiv prin munca voluntară a tinerilor din consiliu.

Pentru realizarea acestui proiect, Fondul pentru Tineri Ialoveni a contribuit cu suma de 10 000 lei precum si alte contributii financiare în sumă de 5 500 lei, au facut realizabilă ideea tinerilor, de a avea un birou propriu, cu toate cele dotate. In cadrul proiectului, au fost organizate training-uri în care tinerii au fost intruiți de către RNCLTM, într-u preluarea de noi idei pentru gestionarea și dezvoltarea abilitătilor de secretar și coordonator Mass-Media. Inaugurarea oficială a sediului a încununat cu rezultate frumoase realizarea proiectului, unde au fost invitati Administrația Raionului Ialoveni precum și reprezentanții Fondului pentru Tineri Ialoveni pentru a a precia si evalua efortul tinerilor.

Programul raional “Fondul pentru Tineri Ialoveni” este coordonat de către Asociația Obștească “Eco-Răzeni” în parteneriat și inclusiv cu susținerea financiară a Consiliului Raional Ialoveni și a Fundației Est-Europene din resursele acordate de Suedia.

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki